Clean & Shine Kalkrent 500ml
Avlägsnar effektivt kalk samt tvål och schamporester på dina gamla duschväggar, kakel samt klinkers. ( Obs används ej på nya produkter) Nya ytor skall behandlas med Impregnator.
Ingen glasyta är helt solid, det finns alltid porer som kalk samt schamporester kan få fäste i. Försegla alltid ny eller rengjord dusch med Impregnator.

ANVÄNDNING
Spraya mitt på ytan som skall rengöras, undvik att spraya på profiler av aluminium. Låt verka 5-10min. Spola av med vatten. Upprepa behandlingen en gång för bästa resultat.

Vid grov beläggning, använd med fördel Clean & Shine Kristallboll tillsammans med Kalkrent. Börja att spraya på Kalkrent låt sitta så länge som möjligt innan medlet torkar in. Spola av med vatten. Fukta kristallboll rikligt med vatten. Bearbeta nedifrån och upp. Spola av med vatten. Spraya på Kalkrent en omgång till låt sitta, spola av med vatten. Se till så inget medel sitter kvar på profiler.

 För att ge ytan ett långvarigt skydd efter rengöring använd Impregnator och investera i en duschskrapa så inte vatten/kalk får torka in på duschen.


Testa alltid ditt rengöringsmedel mot kalkavlagringar på ett litet, dolt område före användning för att säkerställa att materialet tål behandlingen. Blanda ej med andra produkter. Endast på insidan av dusch med frostat glas. Används ej på natursten, metaller, duschprofiler, frostat glas samt marmor och kalksten. Om detta händer spola av med vatten.
Var försiktig på fogar, speciellt färgade då vissa innehåller kalk.ANVÄNDNINGSOMRÅDEN
Duschväggar
Glasbetong
Glaserat kakel
Glas
Rost

Skriv gärna vad du tycker om vår produkt nedan!