KONTAKTA OSS

Frågor, funderingar eller tankar? Tveka inte att kontaka oss! Vi svarar på alltid inom 12 timmar.

KONTAKT INFO

E-post: Info@cleanandshine.se
​Återförsäljare: Info@cleanandshine.se
Tel: 035-100506
Org: 556972-5962
Bankgiro:548-5552

NYHETSBREV

HITTA HIT

FAQ

Hur använder jag era produkter på bästa sätt?

Svar: Det beror på vad du vill rengöra/åstadkomma. Duschrent är en professionellt rengöringsmedel som från början var framtagen till sanering av hotell. Speciellt anpassad att på snabbast och effektivast sätt rengöra våtutrymmen, badrum, fogar, vattenrinningar, tvålrester. Den tar bort smuts, tvålrester, mögel, svartmögel på absolut bästa sätt. Spraya på och lått sitta, skölj sedan av. Upprepa vid behov.

Kalkrent är ett badrumsspray med unika egenskaper att använda mot kalk. Rengör glas, kakel, klinker med 100% resultat. Spraya på mitten av duschvägg/glas och stryk ut. Undvik att spraya på profiler av metall/aluminium. Låt sitta och spola av. Vid extrem pålagring använd Clean & Shine Kalkrent tillsammans med Clean & Shine Kristallboll. Upprepa vid behov.

Impregnator är ett rengöringsmedel som används på nya eller behandlade/rengjorda ytor. Fungerar på alla ytor som tål vatten, duschväggar, kakel, klinker, blandare osv. Spraya på, låt sitta och spola av med vatten. Efter behandling märker man att vattnet porlar sig och rinner av ytan. Allt för att nya eller rengjorda ytor skall hålla sig nya och fräscha länge. Upprepa behandlingen när effekten avtar. 2-3 veckor är en rett rimligt tidsintervall beroende på hur ofta/mycket man utsätter ytan för. Duschskrapa används med fördel mellan behandlingarna för att förlänga effekten.

Bathroom är en unik produkt i sig, en rengöringsprodukt som med fördel används i den vardagliga städningen av badrummet. En produkt som rengör, polerar och skyddar i ett. Ta en liten klick på en svamp med lite vatten. Stryk ut på ytan som skall rengöras och polera in. Låt sitta en stund och skölj sedan av. Den rengjorda ytan får en  extra yta som skyddar mot framtida slitage. Ytan blir även vattenavvisande. Kan med fördel användas på gjutmarmor, porslin, blandare, kromade ytor, glas, kakel, klinker.
Hur ser ert miljöarbete ut?

Svar: Alla våra rengöringsprodukter tillverkas lokalt i Sverige. Alla rengöringsprodukter följer därmed EU:s tvättmedelsdirektiv samt är biologiskt nedbrytbara. Lokalproducerat leder i sin tur till kortare transporter ut till våra kunder.
Eftersom rengöringsprodukterna är högkoncentrerade och så effektiva som de är, behöver du som konsument inte använda så stor mängd av rengöringsmedlet och då blir miljöpåverkan så mycket mindre. Högkoncentrerat innebär mindre förpackningar som väger mindre vilket leder till en effektivare logistik. Mindre miljöpåverkan helt enkelt. Alla våra produkter går även att få som refill om så önskas.
Säkerhetsdatablad går givetvis att få på varje produkt.
Tveka inte att kontakta oss!

Finns det andra sätt att rengöra kakel och duschväggar på?

Svar: Absolut, det finns gamla husmorsknep/städtips att ta till.
För att få bort missfärgningar på profiler på duschar kan man använda citronsyra och vatten.
Kalkfläckar samt kalkavlagringar kan tas bort med. Man skall då värma upp ättikan till 50 grader stryka på ytan, låt verka och sedan skölja av.
Fogar och kakel kan även de rengöras med  varm ättika.
Har man rot eller avlagringar i toaletten kan man hälla i Coca Cola, låta dt stå över natten och sen spola.

Men de bästa tipsen är så klart att hålla efter exempelvis duschen med en duschskrapa så att tvålrester och kalkavlagringar inte sätter sig.