OM OSS
DESIGN, FUNKTION, KVALITÈ
Vår idé är att med utgångspunkt från Halmstad erbjuda egentillverkade premium rengöringsprodukter för badrum, som verkligen löser ett problem. Det skall vara roligt att städa och det är det när man märker skillnaden. Kvalitet skall löna sig.
Därför används våra produkter från proffs till konsument runt om i Europa med lika gott resultat överallt.

Clean & Shines rengöringsprodukter utvecklades under sena -90 talet. Rengöringsprodukterna har sitt ursprung ur hotellens behov av rena och fräscha badrum. 1000-tals hotellrum sanerades och impregnerades runt om i Sverige. Rengöringsprodukterna har således tagits fram genom många års tuffa prövningar i utsatta miljöer. Sortiment innehåller idag få men noga utvalda premium rengöringsprodukter och rengöringsmedel som är framtagna för att på bästa sätt kunna rengöra och samtidigt bevara ytans ursprungliga glans utan att skada materialet.

Från hotell till badrumsbranchen är steget inte särskilt långt.
Produkten Clean & Shine Bathroom togs fram till en leverantör av materialet gjutmarmor i alla dess former, Topsolid, Evermite osv.
En unik produkt som rengör polerar samt skyddar i en behandling utan att skada materialet.
En storsäljare med över 100.000 sålda flaskor i Europa - säger något om det unika med produkten. Det speciella med produkten är att den gör skillnad samt att den inte skadar materialet. Detta gör den lika effektiv på gjutmarmor som porslin och silestone.

Alla våra rengöringsprodukter är tillverkade lokalt i Sverige, Detta ger oss total kontroll så att vi kan garantera den bästa kvaliten.  
De är godkända och uppfyller miljökraven från EU gällande tvätt- och rengöringsmedel. Bland annat uppfylls givetvis kravet att alla ämnen i produkterna måste vara biologiskt lätt nedbrytbara.
Detta för att värna om vår miljö och hälsa.

Vi arbetar dagligen med att utveckla produkter och sortiment för att kunna vara marknadsledande inom vår branch. Vi garanterar att våra produkter ger det bästa resultatet på ett skonsamt sätt.